Glimåkra sparbank

ket_logo_small

Prytz Grus o Maskin logga

klockaren logo3

15603978691 b48ba602b2 o

Swepart

Riktighockey

Elservice2016

Skånetimmer

JJ

XLliten

sågomotor

sverull

CaMi liten

Eltjänstsyd

jeraaarbetsskydd

Thygesson2

sydcon-web

jinert

Zaar StoneAB

ComneWorkLogo

sturepersson liten

SR Tinghockey 120pxl

Sponsorhuset

SSA41176 2

Bingo Lotto

jarletoft-bygger

Ishallsguiden

alt

ladda ned

Sk-neidrotten rgb

Info

Jag tillsammans med Johan Åberg tar nu över stafettpinnen som lagledare för Oldboys. Denna säsongen kommer vi inte göra några förändringar utan vi ska avsluta sista träningen med att ha roligt och avsluta med en fantastiskt cup i Helsingborg. Johan kommer att vara kontaktperson under cupen.

Jag och Johan har mycket kort diskuterat nästa säsong och vi är helt överens att vi kör 2018/2019 som tänkt, vad som exakt planeras är inte klart men önskemål om samma träningstider som tidigare säsonger är redan inlämnat.

Alla önskemål om hur vi ska lägga upp nästa säsong tas gäna emot på mail, bland annat hur vi gör med ny FB-sida, inköp av puckar, m.m.

Jag har skapat en ny mailadress för Oldboys. 

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Marcus Malmberg

0709 21 11 66

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

 

På söndag möter våra vikingar från Göingeskogen pågarna från Malmö i en spännande match.

Missa inte detta event med fri entré och öppen cafeteria.

VÄLKOMNA!

 

 

 

I lördags, den 30/9, mötte våra vikingar i Oldboys örnarna från Tingsryd. Trots ett jämnt spel så gick det gästande laget segrande ur matchen.

Stort tack till Tingsryd Eagles för en bra och schysst match! Stort tack också till Hilding Rönn och Hugo Eliasson som dömde matchen, och till tjejerna som skötte cafeterian :)

Nya friska tag väntar för vårt Oldboys och en ny match är redan med i planerna... så håll utkik!

 

(Klicka på bilden för att se den i större format)

Fr vänster övre raden: Adam Arvidsson, Patrik Månsson, Macke Malmberg, Richard Heingard, Peter Hansson, Magnus Lindstrand, Jerker Jönsson, Jimmy Karlsson, Per Grewin.

Fr vänster nedre raden: Charlie Molin, André Arvidsson, Danne Linderoth, Johan Eliasson, Anders Strandhagen.

 

 

 

Igår, söndagen den 19 mars, så spelade Oldboys sin sista hemmamatch för säsongen, och gästades av Tingsryd Eagles.

Det blev en otroligt jämn och spännande match som slutade med att Oldboys vann med 8-7 (3-3, 3-3, 2-1). Det blev också en bra start för cupen som Oldboys skall vara med i nästa helg i Helsingborg; Oldstars Cup 2017!

Stort tack också till Hugo Eliasson och Hilding Rönn som dömde vår match igår! De gjorde ett mycket bra jobb.

Jag vill tacka alla spelare och sponsorer för den här säsongen, och även övriga personer som på något sätt har stöttat vårt Oldboys. Redan nu är planeringen igång för nästa säsong och jag ser stort fram emot det! :)

/ Jonna, lagledare i Glimma Oldboys

 

Övre raden fr vänster: Hilding Rönn, Hauri Nilsson, Tobbe Bosson, Danne Linderoth, Jerker Jönsson, Jimmy Karlsson, André Arvidsson, Richard Heingard, Alex Betsikokos, Tobbe Gustavsson, Oscar Brandting, Hugo Eliasson.

Nedre raden fr vänster: Johan Åberg, Patrik Månsson, Magnus Lindstrand, Macke Malmberg, Charlie Molin, Johan Eliasson.

Den 24-25 mars så skall Glimma Oldboys vara med i OldStar Cup 2017 i Helsingborg (Olympiarinkens A och B-hall).
11 lag kommer att mötas i spännande matcher som pågår kl 18.00-22.00 fredagen den 24/3, och 08.30-18.00 lördagen den 25/3 (cirkatider). Spelschemat är inte färdigt än!

Lagen är uppdelade i två grupper, och Glimma Oldboys ingår i grupp A "The Thor Division" där följande lag också ingår: HHC Oldstars, Måndagsklubben, Vetlanda Vipers och Åstorp Grizzlys Oldboys.
Grupp B "The Göta Division" består av lagen: Jonstorp Tigers, Lantzlaget, Osby Flyers, Staffanstorp Axenklevs, Stockholm Stridhs och Trelleborg Vikings Oldboys.

Om det är någon som är intresserad av att åka och titta på matcherna, och kanske även samåkning, så kontakta Glimma Oldboys genom att skicka ett mejl till: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .

Let´s get ready to Rumble!

 

 

 

På torsdag, den 29 september, så spelar A-laget match kl 19, så Oldboys träning börjar lite senare, dvs 21.15-21.30!

Målvakter på torsdagens träning är: Macke och Christoffer

 

 

 

Snart drar hockeysäsongen igång och det är hög tid att anmäla sig för spel och träning i Oldboys. Träningarna är varje torsdag kl 20.45 i Trollarinken, med start den 15/9.

Då träningarna håller ett högt tempo och bedrivs utan tränare så är det en fördel om du har spelat hockey innan och kan reglerna.

Skriv ut blanketten här nedanför, fyll i den och skicka tillbaka den till mig. Vidare info om betalning och annat som kan vara bra att veta får ni när jag har fått era uppgifter.

För att se hur stort intresset är för att vara med på Oldboys träningar och matcher, och för en lättare hantering av medlemskap, så ser jag gärna att anmälan kommer in snarast möjligt.

Hälsningar Jonna Hellström, lagledare i Glimma Oldboys

MEDLEMSKAP_GLIMMA_OLDBOYS_2016_2017.pdf

 

Igår tränade Oldboys för sista gången för den här säsongen, och uppslutningen var stor! 2 målvakter och 14 utespelare var ett bra antal såhär det sista rycket.

Det har varit en rolig och händelserik säsong, och Oldboys har lyckats göra succé med båda sina hemmamatcher! Ibland så har, tyvärr, deltagarantalet inte varit så stort på en del träningar, men karlarna har krigat på och stretat vidare.

Jag känner mig glad, nöjd och stolt med säsongen, och ser redan fram emot nästa säsong!

 

 

Jag är också rörd över den uppskattningen som visades igår, då jag fick avtackningspresenter från mina "gubbar"! Tydligen så har jag gjort ett bra "jobb" :) Även om jag inte ser det som ett jobb. Jag gör detta för att jag tycker det är roligt, och jag tycker att Oldboys förtjänar lite uppmärksamhet! Och det har ju visat sig att den uppmärksamheten har lett till succé, så nästa säsong så lägger jag i en ny växel! ;)

 

 

Tusen tack till alla inblandade!

 

/ Jonna

 

Glimma Oldboys tog hem en stor seger i lördags när de vann över Frosta Oldboys med 10-4!

Spelmässigt så var det dock en jämn match, men Glimma var strået vassare. Målgörare var Micke Gnebner (4 mål), Joel Nordlund (3 mål), Alex Betsikokos (1 mål), Roger Zaar (1 mål), André Arvidsson (1 mål).

Oldboys crew i sekretariatet var Micke Schölin (speaker), Julle Axén (musik) och Filip Zaar (klocka).

Ett 40-tal kom för att se matchen, och ruljangsen i cafeterian flöt på under hela kvällen.

Åter igen blev det alltså SUCCÉ när våra Oldboys-killar spelade hemmamatch!

 

 (Foto: Jonna Hellström)